Poll
 Forum
 
 
NetWorkParty Lite informatie
 

 


Algemene informatie:
NetWorkParty 20 (NWP20 Lite)
Datum: Meer informatie volgt nog
Tijd: Informatie volgt nog
Locatie: Volgt nog
Max. deelnemers: info
Uiterste betaaldatum: info volgt nog
Entree:info volgt
 

Hoe en wat over TeamXL:
TeamXL bestaat uit een groep vrienden die al vanaf 1999 een aantal keer per jaar een niet-commerciele lanparty organiseren in Houten. Op onze party's staat gezelligheid en lekker gamen in een ontspannen en ongedwongen sfeer voorop. Onze party's zijn voor iedereen die ouder dan 16 jaar is toegankelijk. (uitgezonderd de NWP Lite party's)

NWP Lite concept:
Het NWP Lite concept houdt in dat we een kleinere LANparty organiseren waarbij gezelligheid voorop staat. We gebruiken een kleine zaal waardoor er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, deelname is dan ook op basis van uitnodiging. Op een NWP lite houden we geen competities met prijzen, we spelen gewoon waar we op dat moment zin in hebben.

Inschrijven en betalen NWP Lite:
Deelname aan een NWP lite gaat op basis van uitnodiging. Heb je van ons een uitnodiging ontvangen om mee te doen dan kun je je inschrijven via het inschrijfsysteem op de website. Op het moment dat we je betaling hebben ontvangen kom je op de "definitieve deelnemerslijst" te staan (mits het juiste bedrag is overgemaakt). Pas vanaf dat moment is deelname ook daadwerkelijk mogelijk.

Kortom, je betaling bepaalt of je mee kunt doen of niet. Het kan zijn dat we meer personen uitnodigen dan dat er plaats is op de NWP Lite. In dat geval geldt het "wie het eerst betaald heeft een plek" principe. Betalen aan de deur is niet mogelijk. Zodra je bent ingeschreven ontvang je een email met ons gironummer om het entreegeld over te maken. De ontvangen betalingen worden minimaal 1 keer per week bijgewerkt op de site. In het deelnemersoverzicht op de site kun je zien of we je betaling hebben ontvangen.

Betalingsgegevens:
Zodra je bent ingeschreven voor de NWP ontvang je een email met daarin de betalingsgegevens m.b.t. het entreegeld. Indien je deze mail niet hebt ontvangen dan kun je hem hieronder nogmaals laten versturen. Je dient overigens wel eerst in te loggen en ingeschreven te zijn voordat deze functie werkt.
 Stuur me de betalingsgegevens voor NWP20 Lite per email

Catering:
Tijdens NWP Lite's verzorgen we als organisatie geen catering. Er zit echter een supermarkt op ongeveer 300 meter afstand van de NWP locatie.

Het netwerk:
We zullen op de party gebruik maken van ons eigen netwerk. Het hele netwerk zal geswitched zijn en alle client poorten zullen 10/100 Mbit zijn.

Netwerkkabels:
Het is de bedoeling dat je zelf een netwerkkabel meeneemt naar de party. Onze inschatting is dat een netwerkkabel van ongeveer 10 meter lang genoeg moet zijn.

Plek in de zaal (tafelreserveren)
We maken voor de NWP Lite geen gebruik van het tafel reserverings systeem. Iedereen kan tijdens de party zelf kiezen waar hij of zij wil zitten.

Locatie:
De locatie is wederom onze vaste locatie in Houten. Zodra je betaling is ontvangen krijg je, als je bent ingelogd, op onze site in het menu links boven vanzelf de keuze "Locatie" erbij. Onder locatie staan de exacte adresgegevens en een routebeschrijving.

Aankleding van de zaal:
Op de NWP Lite zal beperkte sfeerverlichting aanwezig zijn. De verlichting zal zo worden opgehangen dat niemand er last van heeft tijdens het gamen.

  

Wat moet ik meenemen?:
Je moet in ieder geval je eigen PC meenemen; pc-kast, beeldscherm, toetsenbord, muis, koptelefoon, 220v snoeren, monitorkabel enz. Ook is het handig om een installatie CD/DVD van bijv Windows XP en van je games mee te nemen voor het geval je e.e.a. opnieuw moet installeren. Vergeet ook niet om een geaarde stekkerdoos mee te nemen om je pc op aan te sluiten! Ook dien je zelf een netwerkkabel (CAT5 UTP kabel) mee te nemen, let hierbij op dat hij lang genoeg is! Vergeet natuurlijk ook niet om wat te eten en te drinken mee te nemen.

 
 

Scripting en design door Atteman & Flex, Copyright (c) 2002-2013 TeamXL, Versie 1.4
  De site is ontworpen voor IE 6+ op 1024x768 en hoger, parsetime: 0.009428

Naam: 
Wachtwoord: 
Bewaren:
Password vergeten?
 12-01 - Hey Guys.. hoe...
 24-10 - NIEUWE LANPART...
 11-02 - Animo check LA...
 22-10 - Fotos
 03-09 - Nextgen Consol...
TeamXL poll
Ben jij erbij 23-24-25 oktober?
 
Jazeker!!!
weet nog niet
ik kom niet
   Bekijk de uitslag en reakties