Poll
 Forum
 
 
Gepost door: Atteman op 16-07-2007 17:07 uur, Bron: webwereld.nl
 

Nederland als eerste volledig over op Windows Live Hotmail

Nederland gaat woensdag als eerste land ter wereld volledig over van de oude Hotmail-dienst naar de vernieuwde Windows Live Hotmail.

Microsoft begint woensdag met het versturen van mailtjes waarin staat uitgelegd dat Hotmail 'er voortaan iets anders uitziet'. "We hebben de architectuur nu goed schaalbaar, dus wordt het tijd om iedereen te laten genieten van de voordelen van Windows Live Hotmail", schrijft Microsoft in een Windows Live-partnermail.

De oude Hotmail-adressen blijven gewoon gehandhaafd, alleen wordt de opslagcapaciteit verruimd tot 2 GB. Ook kunnen de contactadressen ge´mporteerd en geŰxporteerd worden vanuit en naar de concurrerende diensten Gmail en Yahoo Mail.

Nederland was ook al een proeftuin toen Microsoft de eerste versie van de nieuwe maildienst in november openstelde voor gebruikers. Inmiddels telt de dienst (oude Hotmail en Live Hotmail samen) meer dan zeven miljoen gebruikers, zo beweert althans Microsoft. Van hen is inmiddels 65 procent al overgestapt op Windows Live Hotmail.

De maildienst is onderdeel van het Live-platform van Microsoft dat in april 2006 werd gepresenteerd. Aanvankelijk zou de dienst alleen Windows Live Mail gaan heten. Uiteindelijk besloot Microsoft toch om de naam Hotmail te behouden.

 
 

Reakties
 

Er zijn nog geen reakties op dit nieuws.

 
 

Reageer Terug

Scripting en design door Atteman & Flex, Copyright (c) 2002-2013 TeamXL, Versie 1.4
  De site is ontworpen voor IE 6+ op 1024x768 en hoger, parsetime: 0.020166

Naam: 
Wachtwoord: 
Bewaren:
Password vergeten?
 12-01 - Hey Guys.. hoe...
 24-10 - NIEUWE LANPART...
 11-02 - Animo check LA...
 22-10 - Fotos
 03-09 - Nextgen Consol...
TeamXL poll
Ben jij erbij 23-24-25 oktober?
 
Jazeker!!!
weet nog niet
ik kom niet
   Bekijk de uitslag en reakties