Poll
 Forum
 
 
Gepost door: Atteman op 30-11-2009 11:32 uur, Bron: zdnet.nl
 

Gekke Amerikaan klaagt World of Warcraft aan

Erik Estavillo, een Amerikaan uit Californië, klaagt de ontwikkelaars van het spel World of Warcraft aan. Volgens hem heeft het spel zijn leven vernield en daarom eist hij een miljoen dollar schadevergoeding.

Om zijn punt te bewijzen, heeft hij Martin Gore, muzikant van Depeche Mode, opgeroepen om te getuigen, omdat (we verzinnen dit niet) hij volgens de aanklager "weet wat het is om triest, eenzaam en vervreemd te zijn, zoals blijkt uit de liedjes die hij schrijft”.

Ook actrice Winona Ryder mag opdraven om soortgelijke redenen. Specifiek omdat ze het boek Catcher in the Rye waardeert, wat volgens Estavillo aantoont “hoe vervreemding in een boek kan leiden tot vervreemding in het echte leven, of in dit geval in videogames als World of Warcraft.”

Pech
Estavillo heeft echter geen geluk gehad met gamen in het verleden. Hij klaagde eerder al Microsoft aan voor stress na een kapotte Xbox 360. Sony kreeg een klacht nadat hij werd verbannen van hun netwerk.

Nintendo kreeg ook een klacht omdat het bedrijf bepaalde Wii-software blokkeert, wat volgens hem in strijd is met zijn recht om geluk te zoeken. Estavillo verloor de drie zaken.

Nu de zaken tegen de belangrijkste consolemakers voorbij zijn, lijkt de man zich nu dus op gameontwikkelaars te richten. Het is niet bekend of hij ook Google zal aanklagen voor ongepaste sites op het internet, Microsoft voor crashes in Windows of Facebook omdat niemand hem wil aanvaarden als vriend.

 
 

Fireblade is momenteel Offline Door Fireblade (TeamXL Crew) op 07-12-2009 21:31 uur Edit  Quote Profiel  Email Homepage
 

    

ha ha ha, wat een loser zeg


Gaan jullie maar vast met de tijd mee....ik kom wat later.
 
 

Reageer Terug

Scripting en design door Atteman & Flex, Copyright (c) 2002-2013 TeamXL, Versie 1.4
  De site is ontworpen voor IE 6+ op 1024x768 en hoger, parsetime: 0.021258

Naam: 
Wachtwoord: 
Bewaren:
Password vergeten?
 12-01 - Hey Guys.. hoe...
 24-10 - NIEUWE LANPART...
 11-02 - Animo check LA...
 22-10 - Fotos
 03-09 - Nextgen Consol...
TeamXL poll
Ben jij erbij 23-24-25 oktober?
 
Jazeker!!!
weet nog niet
ik kom niet
   Bekijk de uitslag en reakties