Poll
 Forum
 
 
Gepost door: HertogT op 05-04-2011 14:20 uur, Bron: digitallife.nl
 

Android-storing blokkeert app-updates

Android-developers hebben grote problemen met het updaten van hun applicaties. Het systeem dat gebruikt wordt voor het updaten van apps ligt al drie dagen plat.

Het is al drie dagen vrijwel onmogelijk om app-updates te uploaden naar de Android Developer Console. Hierdoor komen applicatie-updates niet in de Android Market terecht. "De Android Developer Console werkt al 18 uur niet meer. De website wordt wel getoond maar de applicatielijst is leeg", bericht een ontwikkelaar op het developer forum. Hij heeft de al lopende problemen net pas ontdekt. Hij krijgt de volgende melding te zien: "Failed to load application list. Try again later."

Inkomsten mislopen
Vervelend. Zeker voor ontwikkelaars die beloofd hebben om hun applicaties op een bepaalde tijd te updaten. "We hebben de eerste twee klachten al binnen", aldus de klagende ontwikkelaar. Hij is lang niet de enige.

Op het forum zijn er veel developers die tegen dezelfde problemen aanlopen. Sommigen komen wel in de lijst terecht maar mogen dan niets updaten. Anderen proberen hun app te updaten maar krijgen de melding dat de applicatie niet hun eigendom is. Weer anderen krijgen een 404 error te zien: de foutmelding dat een webpagina helemaal niet beschikbaar is (of niet bestaat).

"Dit probleem wordt nu serieus", aldus een andere gefrustreerde developer. "Drie dagen zonder toegang tot de Developer Console heeft een verschrikkelijke impact op salesvolumes omdat ik geen apps of updates meer kan uploaden die besteld worden door mijn klanten."

Google zwijgt
Wat de ontwikkelaars nog meer tegen de borst stuit, is het zwijgen van Google. De Android-maker en aanbieder van de Android Market heeft nog niet gereageerd op de problemen. Ontwikkelaars komen af en toe wel door het weigerende developer-systeem heen. Daarvoor moeten ze wel een lange adem hebben en keer op keer blijven proberen een update te pushen naar hun app.

 
 

Reakties
 

Er zijn nog geen reakties op dit nieuws.

 
 

Reageer Terug

Scripting en design door Atteman & Flex, Copyright (c) 2002-2013 TeamXL, Versie 1.4
  De site is ontworpen voor IE 6+ op 1024x768 en hoger, parsetime: 0.024807

Naam: 
Wachtwoord: 
Bewaren:
Password vergeten?
 12-01 - Hey Guys.. hoe...
 24-10 - NIEUWE LANPART...
 11-02 - Animo check LA...
 22-10 - Fotos
 03-09 - Nextgen Consol...
TeamXL poll
Ben jij erbij 23-24-25 oktober?
 
Jazeker!!!
weet nog niet
ik kom niet
   Bekijk de uitslag en reakties