Poll
 Forum
 
 
Gepost door: HertogT op 14-04-2011 17:08 uur, Bron: Gamer.nl
 

Eerste screenshots voor Steam op PS3 opgedoken

Valve heeft een supportpagina gelanceerd voor gebruikers van de PlayStation 3-versie van Steam. Daarbij heeft het bedrijf ook een aantal screenshots vrijgegeven.

Spelers starten de service door op de Select-knop te drukken wanneer ze Portal 2 hebben opgestart. Er komt dan een interface over het spel dat lijkt op Steam voor PC en Mac. Van hieruit kunnen spelers bijvoorbeeld gamen met Steam-vrienden op PC en Mac, met ze chatten of ze juist uit de vriendenlijst verwijderen.Ook kunnen gamers hier zien welke Steam Achievements hebben gewonnen. Deze zijn verbonden met Trophies voor PlayStation 3. Iedere keer dat een speler een Trophy verdient, verdient hij ook een gelijknamige Steam Achievement. Hoewel Steam voor PlayStation 3 momenteel alleen in Portal 2 te vinden is, zullen toekomstige Valve-games voor de PS3 deze functie ook gaan ondersteunen.

Gratis PC-versie
Bezitters van de PS3-versie van Portal 2 ontvangen gratis een unieke code waarmee ze een PC- of Mac-versie van de game kunnen downloaden. Deze code kan niet aan een andere speler gegeven worden, maar wordt gekoppeld aan het Steam-account waar de PlayStation 3-game ook aan is gekoppeld.

Het is daarom ook niet mogelijk om de coöperatieve modus online of via LAN te spelen met één PS3-versie van de game en de meegeleverde code. Deze modus spelen met één versie van de game kan alleen via de splitscreenmodus op PlayStation 3.

Savegames van Portal 2 worden online opgeslagen en kunnen zodoende van de ene PS3 naar de andere overgezet worden en van de ene computer naar de andere. Savegames van de PS3-versie kunnen echter niet met de PC- en Mac-versies van het spel gebruikt worden en vice versa.

 
 

Reakties
 

Er zijn nog geen reakties op dit nieuws.

 
 

Reageer Terug

Scripting en design door Atteman & Flex, Copyright (c) 2002-2013 TeamXL, Versie 1.4
  De site is ontworpen voor IE 6+ op 1024x768 en hoger, parsetime: 0.014656

Naam: 
Wachtwoord: 
Bewaren:
Password vergeten?
 12-01 - Hey Guys.. hoe...
 24-10 - NIEUWE LANPART...
 11-02 - Animo check LA...
 22-10 - Fotos
 03-09 - Nextgen Consol...
TeamXL poll
Ben jij erbij 23-24-25 oktober?
 
Jazeker!!!
weet nog niet
ik kom niet
   Bekijk de uitslag en reakties