Poll
 Forum
 
 
Gepost door: HertogT op 20-05-2011 15:06 uur, Bron: Digitallife.nl
 

Wii 2 controller heeft een camera

De opvolger van de Wii, met codenaam Project Café, blijft opduiken in de geruchtenmolen. Volgens de laatste geruchten zou er een camera op de controller zitten.

Er doen al heel wat geruchten de rondte (mooi samengevat in dit lijstje op Digital Life) over de nieuwe controller van Nintendo. Zo zou het een touch pad, knoppen en een stylus hebben. Nu lijkt er ook een camera te zijn toegevoegd aan de controller. De camera zou aan de voorkant zitten en in-game plaatjes schieten.

Wii 2 feiten of geruchten?
Nintendo zou erg zijn best doen om geen Wii 2 nieuws te laten lekken. Zo zouden ze de nieuwe console niet aan ontwikkelingspartners laten zien om te voorkomen dat er dingen naar buiten komen. Ondanks Nintendo’s inspanningen lijkt er toch al best wat bekend van Project Café. Er gaan sterke geruchten dat de opvolger van de Wii bijvoorbeeld 1080p HD en 3D-gaming ondersteunt.

“Alle functies zijn hetzelfde, het is een standaard wireless controller met een camera aan de voorkant en een touch screen als toevoeging”, zo vertelde de Nintendo insider. “Dat klinkt heel erg als een 3DS. maar ik kan dit niet bevestigen, Nintendo is erg zorgvuldig met het verspreiden van details.” Hoeveel hier van waar is zullen we zien op de E3, waar Nintendo voor het eerst Project Café aan de wereld toont.

 
 

Koning_Floris is momenteel Offline Door Koning_Floris (TeamXL Crew) op 23-05-2011 11:39 uur Edit  Quote Profiel  Email
 

    

Waar we vrij zeker van kunnen zijn is dat ze goedkope hardware zullen gaan gebruiken net zoals ze in de Wii1 hebben gedaan om de kosten te drukken. Echter zijn technologien als touchpads en camera's zeer goedkoop geworden in de laatste jaren, dus al deze geruchten lijken niet al te ver gezocht. Ik ben benieuwd.


I don't watch, I interact.
 
 

Reageer Terug

Scripting en design door Atteman & Flex, Copyright (c) 2002-2013 TeamXL, Versie 1.4
  De site is ontworpen voor IE 6+ op 1024x768 en hoger, parsetime: 0.025593

Naam: 
Wachtwoord: 
Bewaren:
Password vergeten?
 12-01 - Hey Guys.. hoe...
 24-10 - NIEUWE LANPART...
 11-02 - Animo check LA...
 22-10 - Fotos
 03-09 - Nextgen Consol...
TeamXL poll
Ben jij erbij 23-24-25 oktober?
 
Jazeker!!!
weet nog niet
ik kom niet
   Bekijk de uitslag en reakties